КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО
Головна » 2018 » Июль » 17 » Нагородження ЦМЛ
09:19
Нагородження ЦМЛ

 

«Центральна міська лікарня» м.Торецька знаходиться у «сірій», прифронтовій зоні, у 4 – 10 км від лінії розмежування між підрозділами Збройних Сил України та проросійськими окупаційними військами.

«Центральна міська лікарня» м.Торецька – це багатопрофільний медичний заклад, який має обладнання, медичний та інший персонал, необхідний для забезпечення діагностики, догляду та лікування широкого кола невідкладних станів у стаціонарних та амбулаторних умовах у цілодобовому режимі, тому і являється перспективним медичним закладом для виконання функцій лікарні інтенсивного лікування першого рівня у складі Краматорського госпітального округу.

На базі «ЦМЛ» м.Торецька організовано єдиний медичний комплекс з 425 стаціонарними ліжками. Функціонує 9 стаціонарних відділень, з яких 3 – хірургічного профілю на 160 ліжок. Забезпеченість ліжками «ЦМЛ» на 10 тисяч населення станом на 01.01.2018р. – 60,4, при нормативі 60,0. Середньо-обласний показник - 65,4. Щорічно через стаціонарні відділення проходить більш ніж 12 тисяч хворих. Проводиться оперативних втручань до 487,4 на 10 тисяч населення, хірургічна активність складає більше 58 %. З початку збройного конфлікту кваліфікована медична допомога надана більш ніж 2633 військово-службовцям. Вже було проліковано 2682 тимчасово переміщені особи.

До складу «ЦМЛ» м.Торецька входить поліклініка та жіноча консультація в яких проводиться консультативні прийоми та амбулаторне лікування населення міста та селищ. Функціонує денний стаціонар на 70 ліжок, з яких 65 ліжок – хірургічного профілю.

Серед лікувальних закладів України, за рейтинговими показниками, «ЦМЛ» м.Торецька входить до сотні найкращих. За вагомий внесок у розвиток іміджу охорони здоров’я України в 2011 році «ЦМЛ» м.Торецька нагороджена Грамотою Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я України та Національної академії медичних наук України, а головний лікар – медаллю «За охорону здоров’я нації» в межах Загальнонаціонального проекту «Флагмани сучасної медицини», у 2018 році – в рамках проекту «Медичний Олімп України» - Дипломом, а головний лікар - отримав почесну відзнаку – орден «Медична Слава» від заступника голови комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, Народного депутата України Олега Мусія.

 

   

Переглядів: 384 | Додав: cgb_dzer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: